Després de buscar una bona estona per l’hotel Axel del carrer Aribau per fi trobo a en Nacho. Ell és voluntari i vicepresident de l’associació Stop SIDA que porten més de 30 anys acompanyant a persones amb VIH sobretot del col·lectiu LGTBI. Dona la sensació que són una associació amb molta experiència pero alhora que es sap adaptar als temps moderns fent servir Youtube com a plataforma per fer difusió. Durant aquests anys han estat treballant amb diferents campanyes per a la prevenció de ITS, del VIH i promovent la salut sexual. I es que l’objectiu que té Stop SIDA és que la gent estigui informada i i d’aquesta manera empoderar-la per a que pugui prendre decisions sobre la teva seguretat i la seva salut sexual.
A més, fa anys que m’agrada anar de festa a l’hotel Axel, amb la seva terrassa increïble i els mojitos boníssims que preparen a l’estiu. Quan vaig descobrir que també col·laboraven amb Stop SIDA vaig pensar que això ho havien de conèixer tots els guapos i guapes, i es que tots els seus hostes quan estan a l’hotel tenen informació sobre que és Stop SIDA i els serveis que ofereixen i a més, al fer el check-out, poden col·laborar econòmicament amb una petita ajuda.
Si voleu col·laborar amb aquesta entitat podeu:

1. Fer-vos socis.
2. Fer-vos voluntaris i formar part de la comunitat.
3. Allotjar-vos a l’hotel Axel. Jo vaig estar al de carrer Aribau 33 de Barcelona. Però si mireu a la web veureu que hi ha molts més:
https://www.axelhotels.com/es/

I si voleu saber-ne més visiteu la pàgina web de Stop SIDA:

Inici

I seguiu-los a les XXSS:
Twitter: https://twitter.com/stopsidaong
Instagram: https://www.instagram.com/stopsidaoficial/
Facebook: https://www.facebook.com/StopSida.org/
Youtube: https://www.youtube.com/user/stopsidabcn

Li donem a Like al vídeo? Doneu-li a Like i compartiu aquest vídeo perquè és molt important que pugui arribar a molta més gent i subscriviu-vos al canal, no només a BonDiaMon sinó també al canal de Stop SIDA.

Ens veiem el dissabte vinent!

Molts petonets a tots!

*Gravació i edició del vídeo per Ari Folgueira: http://arifolgueira.com/ * T’espero cada dia a l’ Instagram de @Noe_Ona! Ja som més de 2K! 🙂

♥INSTAGRAM : https://www.instagram.com/bondiamon_
♥FACEBOOK : https://www.facebook.com/bondiamon1/
♥BLOG – http://blog.bondiamon.com/
♥TWITTER: https://twitter.com/bondiamon_
♥PERISCOPE: @BonDiaMon_
♥CONTACTE – noemi@bondiamon.com
♥ Entrevista a Noemí Fuster: la Youtuber Solidaria a Vilaweb: http://www.vilaweb.cat/noticies/bondiamon-la-youtuber-solidaria/
♥Entrevista a la Beteve, programa Terricoles: https://www.youtube.com/watch?v=2tzfNIeXvns&feature=youtu.be

Ver vídeo en YouTube