Avui la Marta i en Xavi ens presenten Amics de Mumbai! Aquesta associació catalana que des del 2003 dóna suport al CCDT (Committed Communities Development Trust), la ONG de la Sara D´Mello que vàrem conèixer la setmana passada. Recordeu que el CCDT des de 1990 lluita per el desenvolupament de les famílies més desafavorides de la ciutat de Mumbai des de la pròpia comunitat.
El que més m’agrada d’Amics de Mumbai, a part de que són com una gran família, es que tenen 0€ de despeses de gestió e infraestructura a Barcelona i a més el 100% dels fons recaptats es destinen als projectes que el CCDT duu a terme a Mumbai.
Amics de Mumbai donen suport a l’objectiu del CCDT: Assegurar la integració i el desenvolupament d’individus, grups i comunitats, promovent la seva confiança i reforçant-ne l’autoestima.
Les seves principals àrees d’intervenció són:
• Desenvolupament Comunitari.
• Salut, especialment VIH/SIDA.
• Els nens i nenes en situacions especialment difícils.
I el més important, de forma directa i indirecta la feina del CCDT té un impacte anual en més de 100.00 persones de Mumbai.
Actualment, la Marta ens comenta que estan buscant voluntaris, que et semblaria dedicar un temps de la teva vida? En Xavi, que està a punt de marxar a la India, ens recorda altres maneres que tens de col·laborar. Et recomano veure el vídeo de la Sara D’Mello, on durant uns minuts conversem amb ella i ja pots intuir que es tracta d’una persona amb un gran cor i molta determinació.

Ei no ho oblidis! SUBSCRIU-TE al canal i dona-li a LIKE si t’ha agradat el vídeo d’Amics de Mumbai. Això m’anima a fer-ne més 🙂

Recorda que el dia 17 de Desembre tenen assemblea i hi estas convidat. I si vols més informació pots consultar la seva pàgina web:

http://www.amicsdemumbai.org/

O seguir-los al Facebook: https://es-es.facebook.com/amicsmumbai/

Molts petonets a tots!

*Gravació i edició del vídeo per Ari Folgueira: http://arifolgueira.com/
* T’espero cada dia a l’ Instagram de @Noe_Ona! Ja som més de 2K! 🙂

♥INSTAGRAM : https://www.instagram.com/bondiamon_
♥FACEBOOK : https://www.facebook.com/bondiamon1/
♥BLOG – http://blog.bondiamon.com/
♥TWITTER: https://twitter.com/bondiamon_
♥PERISCOPE: @BonDiaMon_
♥CONTACTE – noemi@bondiamon.com
♥ Entrevista a Noemí Fuster: la Youtuber Solidaria a Vilaweb: http://www.vilaweb.cat/noticies/bondiamon-la-youtuber-solidaria/
♥Entrevista a la Beteve, programa Terricoles: https://www.youtube.com/watch?v=2tzfNIeXvns&feature=youtu.be

Ver vídeo en YouTube